A Lascod Silaxil kondenzációs szilikonok (C típus), amelyek a legnagyobb pontossággal rendelkeznek a részletek reprodukálásában, minden lenyomatvételi technikára alkalmasak. Az első lenyomathoz alkalmazható kondenzációs szilikon (C típus) a Silaxil Putty, míg a második lenyomathoz alkalmazható precíziós kondenzációs szilikon kétféle konzisztenciában kapható: Light Body és Regular Body.

A színkód megkönnyíti az egyes termékek beazonosítását. A Light Body lila színe és a Regular Body zöld színe lehetővé teszi az alapmassza és a katalizátor közötti keveredés tökéletes homogenitásának ellenőrzését, így utólag kiváló színkontrasztot teremt az első és a második lenyomat között. A viszkozitások megkönnyítik a Silaxil Putty kézi keverését, amely így minden porozitástól mentes. Ugyancsak lehetővé teszik a részletek rögzítését a szövetek összenyomása nélkül, így ideálissá teszik minden lenyomatvételi technikához. A finom aromák (a Silaxil Putty menta ízű, a Light Body és a Regular Body narancs ízű) a páciens számára megkönnyítik a folyamatot. Az aromák nem változtatják meg a nyálelválasztást, ellenben jelentősen csökkentik a hányingert.

A hosszú munkaidő lehetővé teszi a lenyomatvétel különböző szakaszainak elvégzését anélkül, hogy az anyag túlságosan hamar elkezdene keményedni. A nagy méretstabilitás az idő múlásával biztosítja a lenyomat hosszú távú megőrzését anélkül, hogy ez a mintákon bármilyen méretváltozást okozna. Ezenkívül a tömbkeveréknek köszönhetően a Light Body / Regular Body adagolása és az azt követő keverési fázisok az Enersyl katalizátorral rendkívül leegyszerűsödnek, elkerülve a felesleges anyagpazarlást.

Az Enersyl katalizátor anyagpazarlás nélkül könnyen használható putty-val és precíziós szilikonokkal is. A végső homogén keverék elérését lehetővé teszi a színkontraszt általi tökéletes ellenőrzés. Az anyag kék színű, tixotróp, könnyen adagolható, kiváló színkontrasztot biztosít és sokoldalúan felhasználható.

A termékek mini és normál készletben, illetve csomagban is kaphatók, a második lenyomathoz katalizátorral és precíziós lenyomatanyaggal együtt. A csomaghoz egy 100 db-os Safe-Lock Bags ajándék is jár.

A Lascod további termékeit megtekintheti kínálatunkban.